• Η Κρήτη “πνίγηκε” στην λάσπη – Η “επέλαση” της “Ωκεανίδας” σε 20 “κλικ”

  Η Κρήτη “πνίγηκε” στην λάσπη – Η “επέλαση” της “Ωκεανίδας” σε 20 “κλικ”

  Εικόνες απόλυτης καταστροφής αφήνει πίσω της η σφοδρή κακοκαιρία που “χτύπησε” την Κρήτη. Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη, μόνο για την αποκατάσταση των ζημιών στον νομό Χανίων, θα χρειαστούν τουλάχιστον 100.000.000 ευρώ. 

 • Η Κρήτη ξανά στα λευκά

  Η Κρήτη ξανά στα λευκά

  Χιονισμένα τοπία, παγωμένους δρόμους, προβλήματα, αλλά και υπέροχες εικόνες, έχει φέρει στην Κρήτη το νέο κύμα κακοκαιρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Πολλές ορεινές και ημιορεινές περιοχές του νησιού έχουν… φορέσει λευκά. Δείτε φωτογραφίες.

 • Ο αγιασμός των υδάτων σε 10 “κλικ”

  Ο αγιασμός των υδάτων σε 10 “κλικ”

  Με κάθε λαμπρότητα και με… ατρόμητους κολυμβητές, κάθε ηλικίας, να βουτάνε στα παγωμένα νερά για να πιάσουν τον σταυρό, τελέστηκε ο αγιασμός των υδάτων στην Κρήτη. 

 • Χρόνια Πολλά!

  Χρόνια Πολλά!

  To kritimono.gr εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα! Χρόνια Πολλά!

 • Στις πολύχρωμες Αρχάνες…

  Στις πολύχρωμες Αρχάνες…

  Οι Αρχάνες είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά χωριά της Κρήτης. Φύση, ιστορία, παράδοση, γεύσεις και πολιτισμός «συμβιώνουν» αρμονικά, με φόντο τα προσεγμένα σπίτια, τις εκκλησιές και τα καταπράσινα παρτέρια…

 • Μια βόλτα στον Κούλε…

  Μια βόλτα στον Κούλε…

  Πόλος έλξης για ντόπιους και επισκέπτες, το ενετικό φρούριο Κούλες είναι το σύμβολο της πόλης του Ηρακλείου. Χρώματα, ιστορία και ομορφιά “συναντιούνται” στο “φρούριο της θάλασσας”, που στέκεται εδώ και αιώνες στην είσοδο του ενετικού λιμανιού.